Alıntı:
neilblack´isimli üyeden Alıntı
ben yazdıklarına ilgili bikaç şey söylemek istiyorum
1.brezilyada savunma yapılmıyor demişsin brezilyada köpek gibi savunma yapıyor adamlar yapmadıklarını nerden çıkardın anlamıyorum ileri uç oyuncuları inanılmaz yetenekli oldukları için gol sayısı fazla
2.ronaldodan eğer sakatlık problemi yoksa ben bu ligin çok üstünde bir performans bekliyorum,mükemmel bir kariyerden sonra bir düşüş yaşıyor kendisini avrupada oynayan bir takımda,kariyerinin son zamanlarında bir kez daha ispat etmek isteyecektir(örnek:hayatının en istekli futbolunu gsde oynayan hagi)
3.avrupada başarı deniyor bu işler nobre,holosko,bobo,batuhan ile olmaz(tabi başarıdan ne anladığın da önemli)
4.bu yönetim takımı geleceğin yıldızı diye dandik adamlarla doldurmazsa maddi olarak da hiçbişey kaybetmeyiz |
Köpek gibi savunma yapmak iyi savunma yapmak anlamına gelmez, sadece savaşmakla falan olmuyor savunma yapmak, az çok izliyoruz maçları, adamlar yürüyerek geçiyorlar savunmacıları, bazen de dalga geçerek, tamam bazıları Allah için çok yetenekli, zaten o yeteneklilerde gidiyor Barça'ya, Milan'a falan, ama orda en kötü topçu bile yıldız olup çıkıyor...Sen ordaki maçları izlesen, off bea ne adamlar var burda dersin ama Avrupa'ya gelince fıs oluyor hepsi, nedeni açık işte...Neyse, ben Ronaldo'nun başarılı olacağını düşünmüyorum, sizlerde geçmişine bakarak yaa tutarsa diyorsunuz...Hagi'yi örnek vermişsin bide, gayet güzel, ama herkez Hagi değildir, Ronaldo ile Hagi'nin kişilikleri bile çok farklı bi kere, Ronaldo'nun özel hayatında neler olup bitiyor, takip ediyoruz az çok haberlerden, İstanbul'a gelince çığrından çıkar bu adam kesin, Hagi öyle miydi sanki, baba gibi topunu oynuyordu...