Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2009, 17:05   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Annesi Terry'i utanca boğdu!

Dünya'nın en çok kazanan futbolcularından Chelsea kaptanı Terry utanç verici bir duruma düştü. İngiliz medyası ve polis şoke oldu.

Click the image to open in full size.

İngiltere Milli Takımı ve Chelsea'nin kaptanı John Terry'nin annesi ile kayınvalidesi, bir mağazadan çaldıkları 800 pound değerindeki eşyalarla arabalarında yakalanarak tutuklandılar.


50 yaşındaki Sue Terry ve 54 yaşındaki Sue Poole mağazadan yaptıkları alışverişin ardından arabalarında çalıntı mallarla yakalanarak suçlarını kabul ettiler ve polis tarafından tutuklandılar.



Terry ve Pole'un suçlarını kabul etmesinin ardından İngiliz basını, "İngiltere Futbol Birliği, İngiltere Milli Takımı ve Chelsea için bu durum utanç verici" derken, hırsızlığın Marks & Spencer ile Tesco'da yapıldığı tespit edildi.
Dünya'nın en çok kazanan futbolcularından olan 28 yaşındaki Terry Chelsea'nin elde ettiği başarılarda kilit bir rol üstlenirken İngiltere Milli Takımı'nın da sponsorlarından olan Tesco ile ulusal ekibin takım elbiselerini yapan M&S'ın hırsızlık yapılan yerler olması yıldız futbolcuyu daha da zor duruma soktu.


Defans oyuncusu olan Terry, sponsorluk anlaşmaları dışında Chelsea'den haftada 130 bin pound kazanıyor.
Polisin tutuklamayı yaptıktan sonra iki kadının Terry'nin ailesi olduğunu fark etmesiyle adeta şok olduğu ifade edilirken, Chelsea kaptanının annesi ile kayınvalidesine kısa süre önce Oxshott, Surrey'de ikiz birer ev aldığı belirtildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Konu вєšιктαš tarafından (28-03-2009 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir..
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla