Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2009, 08:04   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Serdar Özkan geri dönüyor

Beşiktaş´ın genç yıldızı Serdar Özkan, antrenmanlardaki performansıyla parmak ısırtıyor.

Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ın genç yıldızı Serdar Özkan, antrenmanlardaki performansıyla parmak ısırtıyor. Hırslı görüntüsüyle dikkatleri üzerinde toplayan Serdar, ligin zorlu haftaları yaklaşırken formaya göz kırpıyor. “Beşiktaş’a faydalı olmak için terimin son damlasına kadar mücadele ederim” diyen Serdar, şampiyonluktan başka şanslarının olmadığını söyledi.


Hazırlıklar devam ediyor
Beşiktaş,Kayserispor karşılaşması hazırlıklarını dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idmana salonda ağırlık çalışmasıyla başlayan Kara Kartallar, daha sonra taktik ağırlıklı bir antrenman yaptılar. Antrenmanın son bölümünde ise duran top organizasyonları üzerinde durulduğu kaydedildi.


Sakatlarda son durum...
Ligde yoluna doludizgin devam eden Siyah-Beyazlılar’da sakatların çokluğu teknik direktör Mustafa Denizli’yi düşündürüyor. Uzun süredir sakat sakat görev yapan İbrahim Toraman ile Kaptan Matias Delgado, fizyoterapistler eşliğinde çalışıyor. Almanya’dan dönen Gökhan Zan’ın ise tedavisine devam edildiği ve önümüzdeki günlerde takıma katılabileceği öğrenildi.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla