Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2006, 14:36   #9
mute
Banned

mute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
atinet1482´isimli üyeden Alıntı
arkadaşım bn sana hiç katılmıorum sergen bitti diyenler beşiktaş ı da bitiriyodurlar sergen deyince beşiktaş gelir her zaman da böle kalacaktır unutmayın ki sergen beşiktaş a ne kdar iilik yaptı 100. yıl şampiyonu beşiktaş değil sergen di bunu itiraz edebilecek biri war mı mute senin sürekli yazılarını takip ediyordum ama bundan sonra çok kötü gözümden düştün kusura bakma abi ama sergen e dil uzatanın dili kopsun!!!!!!
kardeşim sergen'i seviyor olabilirsin, bunu anlayışla karşılarım, ayrıca sergen'i biz de seviyorduk, benim itirazım onun futbol zekasına, yeteneğine veya beşiktaş'ın sportif açıdan kazandığı başarılarda büyük katkısı olduğu konusundaki düşüncene değil; sinan engin'le beraber, birçok söylentilerin çıktığı ve çok çirkin olayların yaşandığı bu ortamda, yıllarca onuruyla ayakta kalmayı başarabilmiş bu camiadan götürdükleri değerlere...
istersen olaya bir de şu boyutundan bakalım: bundan yıllar sonra yine bu şike olayları ile ilgili olaylardan bahsedilirken, ne yazık ki sergen'in ismi değil beşiktaş ismi ön plana çıkacaktır ve bu tüm beşiktaş taraftarlarının bu haksız söylentilerden etkilenmesine yol açacaktır.
ben bir olayda giriş ve gelişme durumlarına değil sonucuna bakarım ve bu bağlamda, şu an bile bu olaylardan söz edilirken, belki de dürüstlük, etik denilince tartışmasız akla ilk gelecek kulüp olan beşiktaş bu yaşananlardan nemalandırılmakta, hala "beşiktaşlı sergen" tabiri geçmekte ve bu da yıllarca beşiktaş'ın bu konulardaki en ufak açığını arayan yayın organlarının veya birtakım kesimlerin, beşiktaş'ın insanların kafalarında yer etmiş olan etik, dürüst olgularının aşağılara çekilmesine yol açmaktadır.
Tüm bu durumların BEŞİKTAŞ'tan götürdüklerini ve insanların gözündeki beşiktaş duruşunun ne hale getirilmek istendiğini tahmin edebiliyor musun?

benim senin gözünden düştüğüm konusuna gelecek olursak; zaten bizler bu platformda sima olarak değil fikirler olarak yer alıyoruz. Bu açıdan bakacak olursak önemli olan kişinin bireysel olarak başkalarının gözündeki değeri değil, düşüncelerinin insanlar üzerinde bıraktığı etkilerdir!!!

umarım şu an fikrimi, birkaç zaman önce sergen'i belki de senden daha çok sevmeme rağmen şimdilerde neden soğuduğumu,sergen'in isminin beşiktaş'la anılmasını neden istemediğimi ve bu durumun bizden götürdüklerini daha iyi anlamışsındır!!!

Click the image to open in full size.

Konu mute tarafından (04-08-2006 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir..
mute Ofline