Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2009, 20:13   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Valdes Ayrilabilir

"Valdes Barça'dan ayrılabilir!"


Click the image to open in full size.
Barcelona'daki performansı tartışma konusu olan Victor Valdes'in menajeri Gines Carvajal; Katalan file bekçisinin 2010 yılında sona erecek olan kontratının yakın bir gelecekte yenilenmemesi durumunda takımdan ayrılmayı düşünebileceğini ifade etti.
2008/09 Sezonu'nda sergilediği performansla Barcelona'daki geleceği tartışılmaya başlayan Victor Valdes'in menajerliğini yapan Gines Carvajal; Katalan file bekçisinin 2010 yılında sona erecek olan kontratının yakın bir gelecekte yenilenmemesi durumunda takımdan ayrılmayı düşünebileceğini ifade etti.

RAC 1'e konuşan Carvajal; Valdes'in kulüpten yeni sçzleşmeyle ilgili 8 aydır haber beklediğini ifade etti ve "Victor (Valdes) Barcelona'yı çok seviyor ama kendisine kontrat önerilmeyecekse de profesyonel davranmalı. Kaleci arayışında olan birçok kulüp biliyorum" dedi.

Ben Foster'ın yeteneğine fazlasıyla güveniyor olmasına rağmen Edwin van der Sar'ın yerine deneyimli bir file bekçisi arayışında olduğu bilinen Manchester United'ın bu yaz Valdes için Barça'nın kapısını çalabileceği sızan haberler arasında.

Manchester City, AC Milan veya Chelsea'nin de Valdes'i gündemine alabileceği tahmin ediliyor.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla