Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2009, 23:44   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ya Aydin , Ya Para !

Bursa Başkanı, Beşiktaş’ın anlaşmaya uymadığını hatırlattı, “Ya Aydın’ı verirler, ya da 1 milyon dolar öderler” diye konuştu, federasyon nezdinde dava açtıklarını söyledi

Milliyet gazetesinin haberine göre, Futbol Federasyonu’nun davetlisi olarak Madrid’e gelen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Beşiktaş’ın Yusuf Şimşek’in transferiyle ilgili anlaşmaya uymadığını ve federasyon nezdinde dava açtığını söyledi.

İki kulüp arasında yapılan anlaşmaya uyulmadığını hatırlatan Yazıcı, “Ya Aydın’ı verirler, ya da 1 milyon dolar öderler” dedi. Yapılan anlaşma gereği Tuna’nın yanısıra Aydın’ın da Bursaspor’a gelmesi gerektiğine işaret eden Başkan Yazıcı, “Anlaşmanın şartları ortada. Yusuf Şimşek’e karşı Tuna ve Aydın’ı vereceklerdi. Maalesef Beşiktaş şartları yerine getirmedi. Şartlara uyulmaması halinde 1 milyon dolarlık tazminat maddesi vardı. Bu da demektir ki, Aydın gelmediğine göre Beşiktaş bize 1 milyon dolar ödeyecek” dedi.

Bu konudaki federasyon nezdinde girişimde bulunduklarını söyleyen yeşil-beyazlıların başkanı, “Haklıyız. Ortada sözleşme ve atılan imzalar var. Ya Aydın’ı bize verecekler, ya da 1 milyon doları ödeyecekler. Davamızı açtık, bu konuda ne taviz veririz, ne de bir adım geri atarız. Çünkü haklıyız” diye konuştu.

Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner de, “Biz Aydın’ın Bursa’ya gitmesi konusunda her türlü baskıyı yaptık. Hatta hem başkana hem de Ertuğrul Sağlam’a ‘Gelmek istemiyor’ dedik. Onlar da ‘Biz ikna ederiz’ dediler, ama olmadı. Özetle Beşiktaş Yönetimi olarak bizler görevimiz yaptık. Bursaspor’un yargıya başvurması etik mi, değil mi, tartışmaya açık” diye konuştu.


Kaynak : Besiktashaber.net
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla