Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2009, 18:35   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İtalyan Golcüden Rüya Başlangıç

Serie A'da son haftaların parlayan yıldızı Giampaolo Pazzini, Cumartesi günü Karadağ karşısında kariyerinde ilk kez giydiği İtalya Milli takım formasında gol sevinci yaşayarak üstün formunu devam ettirdi.

Ocak ayında Fiorentina'dan 9 Milyon Euro karşılığında Sampdoria renklerine bağlanan 24 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Lippi tarafından Karadağ maçının Milli takım aday kadrosuna davet edilirken, 59. dakikada oyuna dahil olmuş ve 74. dakikada fileleri havalandırmıştı.

Sampdoria formasıyla Serie A'da ve UEFA Kupası'nda oynadığı son 10 maçta tam 11 kez fileleri havalandıran golcü futbolcu, uefa.com'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Benim için mükemmel bir dönem. Son birkaç ayda hayatım değişti. Doğru motivasyonu buldum ve Milli takımda attığım gol de tam anlamıyla bir rüya oldu. Milli takımda ilk maça çıkmanın gururunu yaşarken; attığım golle de elde edilen galibiyete yardımcı oldum. Benim için unutulmaz bir geceydi."

2007 Mart'ta Wembley Stadı’nın yeniden inşa edilmesinden sonra oynanan ilk maçta İngiltere ile İtalya U-21 takımları 3-3 berabere kalırken, hattrick yaparak yıldızlaşan Pazzini, aynı stadın tüm tarihindeki oynanan maçlardaki en hızlı golü de atarak 28. saniyede ağları havalandırmıştı.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla