Alıntı:
| onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Ever haftasonu LigTv'yi aç Corinthians'ın bir maçını bul ve Gustavo Nery'i bir dikkatli izle bakalım ama önyargısız izle.Burada herkes Ze Roberto'ya şartlamış kendini,diğerlerine bakamıyorsunuz bile.Böyle olmaz.Dediğim gibi haftasonu LigTv Brezilya Ligi maçlarını veriyor,Gustavo Nery'i bir izle alıcı gözüyle ondan sonra konuşalım. |
Ben taniyorum Nery'i kardesim, zamaninda AS Roma takimi da cok istemisti, hatta Fenerbahce'ye R.Carlos'tan faydali olur benim gorusume gore. Ama sen beni yanlis anladim, kanimca bu adam bizim sisteme uymaz. Tigana orta alandaki oyuncularindan ilk olarak Kleberson'a ve defansa yardimci olmalarini ve ayni zamanda orta alandan bol bol ileriye cikip Delgado'ya destek olmalarini bekliyor, simdi bu adam bildigim kadariyla tam bir Zambrotta, orta alanin ve savunmanin her kanadinda oynar ve cok hucuma donuk. Tigana'nin ondan istedigini verebilir mi o benim kafamdaki soru. Ayrica Nery nerede oynayacak? Baki'yi kesip onu mu oynatacan, ki o zaman savunmamiz iyice evlere senlik olur, yoksa orta alanda Uzulmezin yerine mi oynatacan?