Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2006, 17:20   #43
onurozgen
Banned

onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Ben taniyorum Nery'i kardesim, zamaninda AS Roma takimi da cok istemisti, hatta Fenerbahce'ye R.Carlos'tan faydali olur benim gorusume gore. Ama sen beni yanlis anladim, kanimca bu adam bizim sisteme uymaz. Tigana orta alandaki oyuncularindan ilk olarak Kleberson'a ve defansa yardimci olmalarini ve ayni zamanda orta alandan bol bol ileriye cikip Delgado'ya destek olmalarini bekliyor, simdi bu adam bildigim kadariyla tam bir Zambrotta, orta alanin ve savunmanin her kanadinda oynar ve cok hucuma donuk. Tigana'nin ondan istedigini verebilir mi o benim kafamdaki soru. Ayrica Nery nerede oynayacak? Baki'yi kesip onu mu oynatacan, ki o zaman savunmamiz iyice evlere senlik olur, yoksa orta alanda Uzulmezin yerine mi oynatacan?
-------------------------------RUNJE----------------------------------
----------------ZAN-------------------------KORAY-------------------
TORAMAN--------------------------------------------------BAKİ-------
---------------------------KLEBERSON---------------------------------
------------FAHRİ---------------------------GUSTAVO NERY-----------
-----------------------------DELGADO---------------------------------
----------------NOBRE-----------------------BOBO--------------------

Senin onbirine bakarsak ortadaki üçlü üçüde hep savunma yapacak.Zaten elimizde Fahri,Kleberson var.Buraya birde İ.Üzülmez gibi birini koyarsan hücumda Delgado'ya kim yardım edecek.Bekler zaten çıkmıyor hiç ileri.Gustavo Nery'nin savunması da hücumu da kusursuz.Bizim sol taraf için biçilmiş kaftan.Hem çok yönlü yeri gelir o.sahanın solunda oynar,sol beke Baki'yi koyarsın,yeri gelir solbeke Nery'i koyarsın,sol kanada da İ.Akın'ı koyarsın.

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline