Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2009, 09:33   #10
neilblack
Bağdat Kartalı
 
neilblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
karakanat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Delgado'nun gitmesini istemiyorum. Hele bir sezonda 15 gol 20 asistle oynamasını da istemiyorum. O giderse yerine gene bir sezonda 15 gol 20 asist yapacak bir kaprisli, şımarık vs. bir oyuncunun gelmesini hiç istemiyorum. Sebebi basit, eğer siz Barcelona eğilseniz, o istatistik manyağı adamınız olmazsa maç kazanamazsınız. Bakınız, fener, gs. Nerede geçen sene her maç iyi kötü koşan gs, nerede bu sene lincolnün gözüne bakan gs. Aynı şekilde fenerbahçe.

Olay şu ki, Belki Lincolnle Alex Delgadodan "daha iyi", daha etkili oyunculardır, iki katı gol ve asist yaptılar, ama onlar olmadan sözümona 100 küsur milyonluk takımlar birer hiçken Delgadosuz Beşiktaş gücünden birşey kaybetmiyor, Delgado da bizim süsümüz, ekstramız, göz zevkimiz oluyor. Bu sebeple Beşiktaş da gs-fbden "daha iyi takım" oluyor.

Tabii Delgadonun sempatikliği, adamlığını, alçak gönüllülüğünü, Beşiktaşı sahada en iyi temsil edebilecek karakterini saymadım.

O bakımdan Delgadoyu 10 milyon euroya bile satılmasından yana değilim, ancak kendisi çok gitmek isterse saygı duyarım, yerine de gidip Ailton, Marcelinho, Lincoln gibi kaşarlanmış sözde yıldız değil yeni Delgadolar Tellolar bakarım.
yazdıklarına kesinlikle katılmıyorum.delgadosuz beşiktaş gücünden bişey kaybetmiyor demişsin bunun anlamı delgadonun takıma bir katkısı olmamasıdır, takıma bir katkısı olmayan süs için göz zevki için oynayan adama yılda 2,5 milyon euro verecek kadar zengin değiliz...adamlığı sempatikliğine bişey demiyorum ama bunun bize ne faydası var...biz delgadodan istatistiklerini uçurmasını istemiyoruz sadece zor zamanlarda sorumluluk alsın yeter 3.senesi biz hala delgadodan bişeyler yapmasını bekliyoruz,uygun fiyata satılıp yerine sorumluluk alan birisi alınmalı
__________________
Click the image to open in full size.
neilblack Ofline   Alıntı ile Cevapla