Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2009, 12:17   #2
semra
ah mine'l-aşk
 
semra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Forumumuzda ki son dönemlerde aktif hale getirilen tüm üye arkadaşlarımızın saygınlık puanı adı altında konulara ve yorumların değerlendirilmesi açısından verilen rep (saygınlık puanı) olayının forumumuzun zararına geliştiğini gözlemlemekteyim.

Rep verme olayının artık bir yarış haline getirilmesi bence forumumuzun gelişimine katkıda bulunmadığı gibi artık zarar verme yolunda ilerlediği bir ortamda hoşumuza giden yada gitmeyen herhangi bir konunun üyelerce değerlendirilmesi bile o konuyu açan arkadaşlarımızın emeklerini göz ardı edilmediğinin göstergesi olduğu gibi paylaşılan konuların hiçbir üyemizin saygınlığının verilen reple yada ortaya çıkan 2 tane rakamla değerlendirilemeyeceği herkesin takdirindedir.

Bunun yanı sıra herkesin hak ettiği saygının gösterildiğini bildiğimiz forumumuzda bu uygulamanın sonlandırılmasının forumumuz yararına olduğu kanısındayım. Bundan dolayı bu duruma son verilmesine ön ayak olmak maksadıyla tarafıma verilmiş olunan Saygınlık Puanlarının da sıfırlanmasını forum yöneticilerimizden rica ederim. Saygılarımla…

Akdora
Bende aynı fikirdeyim.. Çok güzel bir konuya değinmişsin yoldaş.. Bu durumdan bende son derece rahatsızlık duyuyorum...
__________________


Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır..
semra Ofline   Alıntı ile Cevapla