Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2009, 14:37   #12
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş'ta milli kriz

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rodrigo Tello’nun 2010 Dünya Kupası Elemeleri için Şili Milli Takımı’nda bulunması sıkıntı yarattı.


2010 elemeleri için ülkesinde bulunan Tello sıkıntı yarattı... Şilili yıldızın çarşamba gecesi Uruguay maçından sonra uçakla 4 aktarma yaparak, cuma akşamı İstanbul’a gelecek olması Denizli’yi düşündürüyor.
Ülkesinin Güney Amerika Elemeleri’nde çarşamba günü Uruguay’la oynayacağı maç için Şili’de bulunan Tello’nun ancak cuma akşamı İstanbul’a gelecek olması teknik direktör Mustafa Denizli’nin elini kolunu bağladı.

Çarşamba gecesi 02.20’de oynanacak karşılaşmanın ardından İstanbul’a dönmek için uçakla tam 4 aktarma yapacak olan gelecek yıldız futbolcuyu zorlu bir yolculuk bekliyor. Normal şartlarda 3 aktarma yaparak cuma gecesi 00.00’dan önce İstanbul’a gelemeyecek Tello’ya yönetim bilet ayarlayarak 4 aktarma yaptırıyor. Böylece yıldız futbolcu Cuma günü saat 17.00 sularında İstanbul’a getiriliyor.


DURUMU KRİTİK
Bu sezon sergilediği performansla Beşiktaş için kilit bir rol üstlenen Şilili yıldızı geldikten bir gün sonra zorlu Kayseri maçı bekliyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, Tello ile ilgili kararını vermek için yıldız oyuncunun milli takımdan dönmesini bekliyor.

Önceki gün Peru’yu 3-1 yenerek Güney Amerika’da 3. sıraya kadar yükselen Şili, önceki gün Brezilya’nın da puan bırakmasıyla grubunda önemli bir konuma yükseldi.


2. TEHLİKE HOLOSKO
Kayseri maçı öncesi siyah-beyazlı takımı bekleyen tehlike yalnızca Tello ile kısıtlı değil. Slovakya Milli Takımı’na seçilen Filip Holosko için de aynı durum söz konusu. Cumartesi gününü bay geçen Slovakya, Wembley Stadı’nda İngiltere ile özel bir karşılaşma yaparken, Holosko 46. dakikada oyuna dahil oldu.

Çarşamba akşamı Çek Cumhuriyeti ile 21.45’de deplasmanda karşılacak olan Slovakya’da, Holosko ülkesine döndükten sonra İstanbul’a gelecek.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla