Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2009, 15:15   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türkiye ve İspanya'nın olası 11'leri

Ali Sami Yen´de yarınki dev rövanş öncesi iki takım da kadroda değişime gidiyor... İşte zorlu maç öncesi muhtemel 11'ler..

Teknik direktör Terim’in sağ tarafa Kazım veya Sabri’den birini monte edip, forvette de Halil ile Mevlüt’e en az 45 dakika görev vermesi bekleniyor. Ay-Yıldızlı ekibimizin yarın İspanya ile çıkacağı kritik randevu öncesi teknik direktör Fatih Terim, ilk 11’de değişiklik yapmayı planlıyor.

Deneyimli teknik adamın, Gökhan Gönül-Emre Aşık-Hakan Balta-İbrahim Üzülmez’den oluşan savunma kurgusunu aynen sahaya çıkarmayı ancak orta alanın sağ tarafına Sabri veya Kazım’dan birini monte etmeyi düşündüğü kaydedildi.

Terim’in, forvet hattında da Madrid’de beklediği verimi alamadığı Nihat Kahveci konusunda tereddüt yaşadığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın, Nihat’ın yerine Semih’in yanına Tuncay’ı kaydırmayı planladığı ifade edildi.

Terim ayrıca Halil Altıntop ile Mevlüt’ten birine de en az 45 dakika forma şansı tanımayı hedefliyor.
TÜRKİYE: Volkan Gökhan Gönül Emre Aşık Hakan Balta İbriham Üzülmez Sabri (Kazım) M.Aurelio Emre Belözoğlu Arda Semih Tuncay
DEL BOSQUE DEFANS OYNATACAK
Del Bosque de David Villa’yı kenara çekip, orta alanı beşlemeyi efansta da Albiol’un yerine Marchena’yı oynatmayı planlıyor.
Boğalar’ın hocası Vicente del Bosque de İstanbul’da Madrid’den farklı bir 11 sahaya süreceği kaydedildi. İspanyollar’ın Türkiye’ye hareket etmeden yaptıkları son antrenmanda deneyimli çalıştırıcının, sürpriz bir şekilde değişiklikler yaptığı belirtildi.

Bosque’nin savunmada Raul Albiol’u kenara çekip, ilk maçta oynatmadığı Marchena’yı idmanda as takımla denediği ifade edildi. Ayrıca Ali Sami Yen’de kontrollü oyunu amaçlayan İspanya 1 puanı cazip gördüğü için orta alanı da beşlemeyi düşünüyor.

Başarılı teknik adamın, David Villa’yı kenara çekip, ileri uçta Torres’i tek bırakacağı bildirildi. Bosque; Xavi, Senna, Alonso, Cazorla’dan oluşan orta sahanın sol tarafına da Riera ve Silva’dan birini kaydıracağı öğrenildi.
İSPANYA: Casillas Capdevilla Marchena Pique S.Ramos Silva (Riera) Xavi, Xavi Alonso Senna Cazorla Torres
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla