Konu: Tam İsabet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2009, 08:03   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tam İsabet

"Konsantrosyonu, savunma gücü, bilgisi, disiplini, mücadeleci yapısı, takıma güven veren havasıyla Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu. Aranan kan bulundu!"

***

Tam isabet

Büyük şans oldu
Beşiktaş'ın ara transferde renklerine bağladığı Fabian Ernst için takım arkadaşları övgü dolu açıklamalarda bulundu. Takıma güven aşıladığı ve oynadığı bölgenin hakkını sonuna kadar verdiği ifade edilen Alman yıldız için "Pozisyon bilgisi, ikili mücadelelerden kaçmayan yapısı ve maçın bütününe yayılan konsantrasyonuyla Ernst'e, Click the image to open in full size.
Türkiye'deki en iyi orta saha oyuncusu diyebiliriz. Devre arasında gelenler arasında bu kadar iyisini bulabilmek büyük şans" diye konuştular.

Görev adamı
Teknik direktör Mustafa Denizli de Alman panzeri için şu ifadeleri kullandı: "Tam bir görev adamı. Böyle bir futbolcuya ihtiyacımız vardı, bütün alternatifler içerisinde ona karar verdik. Fabian, kurulu dişlilerin arasına uyum gösterecek bir dişli olarak girdi, oyun sistemimize çabuk uyum sağladı." Kaleci Rüştü Reçber de Ernst için "Kalitesi ve karakteriyle üst düzey bir insan. Oyunu okuması ve bakış açısı mükemmel. Biz ondan, o da bizden çok memnun" yorumu yaptı.

Delgado: Fabian Ernst,herkesin çok sevdiği bir oyuncu, bu avantaj.Transferi de çok doğru bir tercih. Bana ve takıma büyük katkısı oldu. İleriye degeriye de güven veren bir isim. Ernst, tecrübesiyle takıma çok şey kattı.

Tomas Sivok: Fabian tek başına değil Cisse ile birlikteyken arka tarafı çok rahatlatıyor. Orta sahada mükemmel bir partner. Birlikte oynarken hücuma katıldığınızda arkanızı düşünmek zorunda kalmıyorsunuz. Çünkü her zaman arkanızda sizi kollayacağını biliyorsunuz. Aynı zamanda topu hücuma taşımasını çok iyi biliyor.

İbrahim Üzülmez: Takıma defansif ve ofansif anlamda güç kattığını düşünüyorum. Schalke'deyken de takip ettiğim ve beğendiğim bir oyuncuydu. Şampiyonluk yolunda bizim için çok büyük bir kazanç. Maçtan önce konuşuyoruz, bana hücuma çıktığım zaman rahat rahat gitmemi ve benim yerimi kapatacağını söylüyor. Bu da benim için bir artı tabii ki.

Ekrem Dağ: Bizim için çok önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum. Oynadığı pozisyon için en verimli çağında ve o bölgenin yükünü kaldıracak kalitede bir isim. Fabian Ernst oynarken kendimi arkada daha rahat hissediyorum. Aynı zaman da hücuma da daha rahat bir şekilde katılabiliyorum."

Uğur İnceman: Sessiz, sakin ve mesafeli bir insan. Zaten Almanlar insanları kolay kabul etmiyorlar ve ilk başlarda mesafeli duruyorlar, tanıdıkça kaynaşıyorlar. Fabian takıma çabuk uyum sağladı ve herkesin sevdiği bir oyuncu haline geldi. Tecrübe olarak da kendisini kanıtlamış bir isim. Sahada işimizi bir hayli kolaylaştırıyor.

İbrahim Toraman: Basit ve özverili oyunu, gücünün tamamını sahaya yansıtması beni çok etkiledi. Önümüzde bu tarz birinin olması benim ve defansta oynayan tüm arkadaşlarım açısından iyi. Fabian'ın oturmuş noktaların yanı sıra takımdaki bazı eksiklikler açısından da tamamlayıcı olması büyük avantaj.

Konu Cagla tarafından (01-04-2009 Saat 08:07 ) değiştirilmiştir..
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla