Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2009, 12:04   #1
forza_bjk34
çarşı ulann
 
forza_bjk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
forumdan ayrılıyorum

ALINGAN: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?



ADMİN: Forumumdan ayrılıyorum. Taksidi ödeyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!


MUHALİF: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumu adam edemedim.Beni anlamadınız ya ben ona yanıyorum.Admin ve modlarıda şiddetle kınıyorum..


DELİ: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum.


DUYGUSAL: ben bennn .daha fazla konuşamayacağım :'(


Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın


KISKANÇ: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..


YENİ ÜYE: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim


DEPRESYONA GİREN : Biraz kafamı dinlemem lazım.Sosyal hayatım kalmadı


Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri ..


Ezik: Kimse bana ait bir karikatür bile yapmadı.Yerim böyle forumu.Hadi ben gider....


Süper Mod: Forumdan ayrılıyorum. artık ayrılık modundayım. Hoşça kalın.


Moderatör: Günlerdir deli gibi paylaştım.Deli gibi uploadlar yaptım.sizde çok yorum yazdınız.Valla ben bu kaliteli yorumları haketmiyorum.Harakiri yapıcam.Hadi by ahhhhhhhhhhhhh...



HEPSİNE VERİLEN CEVAPLAR:



Çok iyi birisiydin.İnşallah en kısa sürede aramıza dönersin
__________________
Click the image to open in full size.



AŞK DENEN MERET
SİYAH BEYAZ'DAN İBARET..
forza_bjk34 Ofline   Alıntı ile Cevapla