Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2009, 15:22   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yılın futbolcusu Rooney

Manchester United'ın golcüsü Wayne Rooney, İngiltere Futbol Federasyonu'nun web sitesinde yapılan oylamada, Ada'da yılın futbolcusu seçildi. Ödülü almaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Rooney, agresif oyun tarzını değiştirmeye niyeti olmadığını da belirtti.
İNGİLİZLER'İN HIRÇIN ÇOCUĞU
Manchester United'ın 23 yaşındaki yıldızı Wayne Rooney, İngilizlerin gözbebeği. Ünlü futbolcu, milli takımın Ukrayna ile oynayacağı Dünya Kupası Eleme Grubu maçı öncesi, federasyonun web sitesinde düzenlenen anketle, İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi. Rooney'i, Gareth Baryy ve Theo Walcott izledi.

İngiltere Milli Takımı'nda da çok başarılı bir dönem geçiren Rooney, son 4 milli maçta, fileleri 7 kez havalandırdı. Teknik direktör Fabio Capello'nun vazgeçemediği isimlerden biri olan başarılı futbolcu, agresif oyun tarzı nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi oluyor. Bu yüzden Capello geçtiğimiz günlerde, Rooney'den sahada daha sakin olmasını istedi. Genç golcü Capello'nun çağrısına, "beni ben yapan özelliğim agresif olmam. Kazanma hırsımı sahaya yansıtmam. Bunu benden alırsanız, bambaşka bir oyuncu olurum" sözleriyle yanıt verdi.

Rooney, Manchester United - Liverpool maçı öncesinde de, "Liverpool'dan nefret ediyorum" diyerek tartışma yaratmıştı.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla