Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2009, 20:16   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayserispor Bombayi Patlatiyor !

Click the image to open in full size.Kayserispor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürürken, sarı kırmızılı kulübün yabancı transferi konusunda özellikle forvet oyuncusu konusunda Fransa, Almanya ve Yunanistan'da girişimlere başladı.
Kayserispor'un yabancı santrafor konusunda Fransa'nın Paris Saint Germain takımının 28 yaşındaki santrforu Fabrice Pancrate, Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımlında oynayan Kanadalı 27 yaşındaki Rob Friend, Yunanistan'ın PAOK takımında top koşturan 1.89 boyundaki santrafor Zlatan Muslimoviç'le görüşme yaptığı; Rob Friend ve Fabrice Pancrate'yi teknik direktör Tolunay Kafkas'ın çok istediği ifade edildi. Sarı kırmızı kulübünün yeni sezon öncesi Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Mehmet Nas'la ilgilendiği ve ön anlaşmaya vardığı, Altay kalecisi Gökhan Değirmenci ile de el sıkıştığı belirlendi.
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Fabrice Pancrate'yi istediğini, yönetiminde o nedenle Fransa'ya giderek girişimlerde bulunduğunu belirterek, "Fabrice Pancrate takıma ayrı bir renk ve güç katacaktır. Çok kaliteli bir oyuncu. Transferinin gerçekleşmesini çok istiyorum" dedi.
Kafkas, yerli transferlerde orta saha, sağbek ve kaleci aldıklarını belirterek, bu üç oyuncunun takıma çok fayda sağlayacağını kaydetti.
Kafkas takımdan ayrılan 2. kaptan Ragıp Başdağ'a orta sahada şans vererek, Abdullah'ı yedekte tuttuğunu belirterek, "Bu futbolcuya formayı hak etmediği dönemlerde bile kendisinin sahip çıkıp, forma şansı verdim. Benim gibi bir ağabeyi kaybetti. Yolu açık olsun" dedi.
Öte yandan, Kayserispor'un cuma günü İstanbul'a giderek kampa gireceği, sarı kırmızılı ekipte Koray, Saiodu ve cezalı Toledo forma giyemeyecek. Ragıp da sarı kırmızılı kulüple yollarını ayırdığı için orta sahada Abdullah ve Furkan gibi genç isimler onbirde yer alacak.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla