Alıntı:
dygsm´isimli üyeden Alıntı
abicim fikrine kesinlikle saygı duyuyorum ... Ama ben Terimi değil milli takımı destekliyorum. Gönül isterki Sayın Terim hakedenleri alsın ve daha bir zevkle maçlları izleyelim. Yapmıyorsa bu kendi karakteriyle alakalı bir sorundur. Ama olayın birde şu boyutu var ki Ay-Yıldızlı formamızı kim ıslatırsa ıslatsın ben onu desteklerim bu benim görüşüm tabiki. Milli takım deyince kişileri karakterleri bir köşeye bırakırım mücadeleye bakarım. Ben tekrar söylüyorum Terimi desteklemiyorum asla , bana kızarmısın bilmiyorum ama ben milli takımı destekliyorum abicim hemde sonuna kadar. |
Sana neden kızayım kardeşim öyle birşey söz konusu olabilir mi o senin görüşündür ve bende saygı duyarım.. Sende diyorsun ya milli takımı destekliyorum benimde demek istediğim bu takım maalesef Terimin kaprisleri yüzünden (İ.Toraman, Fatih Tekke, Yıldıray Baştürk) takıma alınmayan ve daha kendi takımlarında bile doğru dürüst futbol oynamazken ( Emre B., Kazım Kazım, Sabri ) takıma çağırılan kişileri hazmedemediğim için tepki veriyorum bu takım hak edenlerin oynadığı takım olduğunda gerçekten milli takım olacaktır bende o zaman gerçekten milli takımı gördüğümde desteklerim ... Ama ortada bir gerçek varsa bu saatten sonra ben gerçek milli takım sahada olsa bile Terimin mantalitesinden dolayı dünya kupasına katılamayacağımızı düşünüyorum...