Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2009, 00:43   #13
Siyah.Beyaz.19

Siyah.Beyaz.19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dygsm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abicim fikrine kesinlikle saygı duyuyorum ... Ama ben Terimi değil milli takımı destekliyorum. Gönül isterki Sayın Terim hakedenleri alsın ve daha bir zevkle maçlları izleyelim. Yapmıyorsa bu kendi karakteriyle alakalı bir sorundur. Ama olayın birde şu boyutu var ki Ay-Yıldızlı formamızı kim ıslatırsa ıslatsın ben onu desteklerim bu benim görüşüm tabiki. Milli takım deyince kişileri karakterleri bir köşeye bırakırım mücadeleye bakarım. Ben tekrar söylüyorum Terimi desteklemiyorum asla , bana kızarmısın bilmiyorum ama ben milli takımı destekliyorum abicim hemde sonuna kadar.
Türkiyenin bu aralar stoper sıkıntısı çektigi bir dönemde. Geçen seneki bosna maçında İbrahim Toromanın yaptıgı bir hata ile çocugu takımdan sildi. Eger buna siz teknik drektörlük diyorsanız bilemiyorum. Avrupa da uefa kupası kaldırmış bir kişi olarak en formda döneminde olan Fatik Tekke yi takıma çagırmıyorsanız. Ben o adama teknik drektör demem. Keza Gene stoper sıkıntısı çekildigi bir dönemde Gökhan Zan ı takıma çagırmıyorsa gene hata. Gelelim isviçre maçına. Bizi yakan kimdi. Bizi 2006 dünya kupasından eden kimdi. Gelelim gene bu 2010 dünya kupasına. Bizi başka takımların puan kaybetmesine mecbur bırakan kim gene bu adam. Eeeee daha ne diye bu adam neden hala bu takımın başında. Daha ne kadar bizi kupalardan mahrum bırakacak. Geçen seneki euro 2008 e yunanistanı yunanistanda 4 tane atarak yenen bir takım as kalsın gene gidemiyordu. Gene yanlış kadro gene yanlış seçimler. Hep dışardan gelen eleştirilere karşı kendide anladı yanlışını ve degişik kadro çıkartıp son anda gidebildik euro 2008 e. Tabiki herkez Türkiyeyi destekliyor. Fatih Terimi degil. Tabiki formayı kim aldı ise gurula taşıyacak o formayı. ama asıl o formayı taşıması gerekenler varken neden haketmiyenler giysin.