Konu: Çifte Korku
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2009, 08:13   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Çifte Korku

Tedavileri süren iki oyun kurucudan Delgado dün de sadece koşu yaptı. Yusuf ise ağrıları artınca idmanı bıraktı. Denizli çare arıyor.

***

Çifte korku

Tedavileri süren iki oyun kurucudan Delgado dün de sadece koşu yaptı. Yusuf ise ağrıları artınca idmanı bıraktı. Denizli çare arıyor.

Beşiktaş'ta zorlu Kayseri maçı öncesi orta sahada büyük sıkıntı yaşanıyor. Sakatlıkları bulunan kaptan Delgado ile Yusuf'un durumlarının hâlâ düzelmemesi, maça iki gün kala teknik direktör Mustafa Denizli'yi kara kara düşündürüyor. Delgado dün de antrenmana katılmazken, takımdan ayrı olarak fizyoterapistler Click the image to open in full size.
eşliğinde koşu yapmakla yetindi. Yusuf ise idmanın bir bölümünde takımla çalışıp kendisini denedi. Ancak ağrıları artınca o da antrenmanı yarıda bıraktı. Kulüp doktoru Devrim Urgun, her 2 fubolcuyu da maça yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

TELLO DA TEHLİKEDE!
Ancak işini şansa bırakmak istemeyen Mustafa Denizli, şimdiden alternatif aramaya başladı. Tecrübeli hocanın, Delgado ile Yusuf'un iyileşmemesi halinde cumartesi günü oyun kurucu görevini Rodrigo Tello'ya vermesi bekleniyor. Ancak milli takımda bulunan Şilili yıldızın da cuma günü ve yorgun olarak Türkiye'ye dönecek olması ayrıca endişe yaratıyor. Denizli'nin dün sağlık kuruluyla görüşme yaparak, Delgado ve Yusuf'un cumartesi günkü maça yetiştirilmesi için her şeyin yapılmasını istediği öğrenildi.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla