Alıntı:
dygsm´isimli üyeden Alıntı
Suç onda suç bunda ... Her maçtan sonra bunları tartışmak çok üzücü gerçekten. Fatih Terimin egolarının esiri olduğunu , takıma oyuncu seçerken duygularını karıştırdığını ve adil olamadığını bende kabul ediyorum. Ama kendisinin başarısız bir teknik adam olduğuna inanmıyorum. Herşeye rağmen milli takımımız bize Euro 2008de inanılmaz sevinçler yaşattı. Bunda Fatih Terimin hiç mi payı yoktu... Çok acımasız eleştiriyoruz gibime geliyor. Kendisinin pek çok hatası vardır doğru ama bu benim Milli takımımızın arkasında durmamı değiştirmez. |
Genel olarak sana katılıyorum..Terimin seçimlerini , bazı oyuncuları Milli takıma küstürmesini,bazılarını her türlü şartta takıma çağırmasını eleştirebiliriz..Eleştiriyoruz da..Biliyoruz ki her insan tanıdığı,bildiği,beğendiği insanlarla çalışmak ister..Bu konuda da eleştiri bir yere kadar..Adam bu oyuncularla çalışmak istiyor..Saygı duymak lazım..Alacağı sonuç,netice önemli..Başarılar,hedefler yakalanıyorsa problem yok..Euro 2008 e gitme ve ordaki başarı gibi..Eğer Dünya Kupasına gidemezsek zaten Terim kendisi istifa eder..Fakat Fatih Terimin Teknik adamlığı tartışılmaz..