02-04-2009, 09:34
|
#18 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: İbodaca´isimli üyeden Alıntı
Akdora abimin yazdıklarının hepsine aynen katılıyorum..
Milli takım gerçkten bizim " ulusal, milli takımımz " olmaktan çıktı..Oraya seçilmenin iyi futbol oynamaktan, işini iyi yapmaktan, profesyonel olmaktan geçmediğini biliyoruz artık..O Kazım, Emreler, Sabri fln nasıl seçiliyor kim bilir fakat bizim Ekrem'in, İbrahim'in, Mert'in de herhalde onlar gibi yapması gerekiyor..  Futbol değil de başka bi şekilde kendilerini ispat etmesi gerekiyor galiba..
Dünkü maçı arkadaşlarla toplanıp izledk..Aralarında Beşiktaşlı olarak bi ben varım..Baktım biri Fatih Terim'i övüyor, öbürü Kazım oynamalıydı diyor, diğeri Hakan Balta süper diyor, bitanesi "Batuhan kim yaw? O da topçu mu? Niye girdi?" diyor..Öbürü Üzülmez'e sallıyor..Ortam cidden böyleydi..Bi çok yerde de; statta, cafede, evlerde böyledir bence bu olay...Sahadaki takım bana milli duygularımı zerre hatırlatmıyor..GS-FB oluşumlu bir takım olarak bakıyorum ben..O yüzden de dünkü mağlubiyet sonrası olduğu gibi içimde ufacık bir üzüntü olmuyor.. | ben milli oyuncuların kulüplerine bakılmasına karşıyım.evet terim hak edenlere milli formayı vermiyor,ancak o formayı(milli takımın forması) hangi kulübün topçusu giyerse giysin o bizim futbolcumuzdur. arkadaşlar artık milli maçlarda şu kulüp takımlarını unutalım.bi hollanda,almanya,ingiltere,ispanya,fransa taraftarını örnek alalım.milli maçı izleyenlerin tuttukları kulüplerin rengi ne olursa olsun o gün tüm herkes kırmızı-beyaz olmalı.milli takım bilincini sağlamalıyız.
__________________ |
| |