Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2009, 10:58   #1
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ
 
kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
köln de sokak dövüşü turnuvası yapıldı

Köln'de sokak dövüşü turnuvası yapıldı









Almanya'nın Köln kentinde sokak dövüşçüleri 'Backstreet Fights' isimli turnuvada karşı karşıya geldi. MK Event Center'da düzenlenen ve 11'i Türk olmak üzere 26 profesyonel sporcunun katıldığı mücadeleler kıran kırana geçti.


70 - 120 kilo arası kategorilerinde düzenlenen müsabakalara Türk sporcuların yanı sıra Almanya, Hollanda, Avusturya, Suriye, Fas, Belçika ve Tayland'dan dövüşçüler katıldı. Sporcuların koruyucu hiçbir kıyafet giymediği müsabakalarda bu dalda tanınmış önemli isimler de yer aldı.
Geceyi organize eden 'Der Goldene Lowe' adlı uzakdoğu spor okulunun sahibi 4. Dan Kung-fu hocası Yusuf Yalçın Köln'de ilk kez böyle bir organizasyon yapıldığını belirterek, "Müsabakalara katılan sporcular bu dalda tanınmış kişilerden oluşuyor. Gerek sporcular gerekse seyirciler turnuvaya büyük ilgi gösterdi" dedi.
Müzik, dans ve Kung-Fu gösterilerinin de sunulduğu gecede karşılaşmaları kazanan dövüşçülere çeşitli ödüller verildi.
__________________

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla