Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2009, 14:51   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Nobre'nin işi yüzde 99 bitecek'

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Turkcell Süper Lig'de hak ederek şampiyon olmak istediklerini söyledi

Öner, Bağdat Caddesi'ndeki ''Kartal Yuvası'' mağazasının açılış töreni sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, camianın şampiyonluğa ihtiyacı bulunduğunu ifade ederek, ''Hak ederek, iyi top oynayarak şampiyon olmak istiyoruz'' dedi.

Ligde kolay maç olmadığını vurgulayan Öner, ''Alt ve üst sıralarda amansız bir mücadele var. Her hafta değişik sonuçlar oluyor. Bu hafta karşılaşacağımız Kayserispor iyi bir takım. Son dönemlerin istikrarlı ekibi, ancak biz 3 puanı almak istiyoruz'' diye konuştu.

Milli maçlar nedeniyle lige ara verilmesinin, zaman zaman sıkıntı yarattığını ifade eden Öner, ''Milli maçlar sonrası lige dönüş zor oluyor. Konsantrasyon sıkıntısı yaşanıyor, ancak biz bir yola çıktık. Bir hedefimiz var. İnançlı ve gayretliyiz. İnancımızla, düşündüğümüz noktalara geleceğiz'' açıklamasında bulundu.

Öner, henüz yeni sözleşme imzalamayan futbolcuları Nobre ile ilgili ise şöyle konuştu:

''Nobre ile ilgili çıkan haberler üzüntü verici. Nobre kalmak istediğini söyledi. Biz de anlaşmak istediğimizi daha önce söylemiştik. Bizim takımın ikinci kaptanı ve önemli oyuncusu. Kaçan bir şey yok. 'Bu iş yüzde 99 bitecek' dedik.

Nobre maçlara konsantre olmuş durumda. 'O takımla anlaştı', 'Bu takımla anlaştı' gibi haberlerin çıkması üzüntü verici. Kendisi sahada mücadelesini veriyor. Şampiyonlukla ilgileniyor. Bu bir süreçtir. Menajeriyle de zaman zaman görüşüyoruz. Kendisiyle anlaşırız.''

Transfer çalışması olup olmadığı sorusuna ise Kenan Öner, ''Transfer çalışmamız yok. Teknik direktörümüzün yurt içinde ve dışında takip ettiği futbolcular var, ama bu, oyuncularla görüştüğümüz anlamına gelmiyor'' yanıtını verdi. div.pagination_detail {width:438px;padding:1px;margin:15px auto; text-align:center} div.pagination_detail div.bg {margin:auto;width:438px;height:25px} div.pagination_detail ul {list-style:none;margin:0;padding:6px 0 0 5px} div.pagination_detail li {display:inline;margin:0;padding:1px 5px 1px 5px} div.pagination_detail li.active {background-color:white}
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla