Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2009, 14:12   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Giresunspor Kazanmak istiyor

Sandal, yaptığı açıklamada, Güngören Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek, ''Bizim gibi ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen ve eşit puanla olduğumuz rakibimizle ligin en zor karşılaşmasını oynayacağız'' dedi.

Bu karşılaşmadan alınacak galibiyetin her iki takım açısından 6 puan değerinde olduğunu vurgulayan Sandal, şunları söyledi:
''Güngören Belediyespor karşılaşmasını kazanmaktan başka çaremiz yok. Çok iyi hazırlandığımız bu karşılaşmanın önemini futbolcularımız biliyor. Ligde bundan sonra özellikle de iç sahada kaybedeceğimiz puanın telafisi yok. Güngören Belediyespor karşılaşmasında sahadan 3 puanla ayrılmanın mücadelesini vereceğiz. Oyuncularımıza güveniyoruz, taraftarlarımızın desteği ile sahadan galibiyetle ayrılan ve rahat bir nefes alan taraf olacağımıza yürekten inanıyoruz. Özellikle bu ve bundan sonraki tüm karşılaşmalarımızda taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü buna çok ihtiyacımız var.''

Sandal, takımda sakatlığı süren Gökhan ve Barış'ın Güngören Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini, tedavisi süren Hasan'ın durumunun ise maç günü belli olacağını sözlerine ekledi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla