Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2009, 14:18   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
IDDAA'dan bir yenilik Daha.

Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası ve Euroleague'de heyecan sürüyor! 24 Mart 2009 tarihli iddaa programında yer alan özel etkinlikler kapsamında, Euroleague'de "Kim Şampiyon Olur?", UEFA Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde ise "Kim Yarı Finalist Olur?" ve "Kim Şampiyon Olur?" oyunları oynanabilecek!
iddaa’yı şampiyonluk ve kupa heyecanı sardı. 24 Mart 2009 tarihli iddaa programında, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası’nda “Kim Yarı Finalist Olur” ve “Kim Şampiyon Olur” oyunları, ayrıca Basketbol Euroleague’de yine hangi takımın şampiyon olacağı oyunu oynanabiliyor.

Özel Etkinlikler kapsamında yer alan “Kim Yarı Finalist Olur” oyununda yarı finalist olacak takımlar, “Kim Şampiyon Olur” oyunu kapsamında ise kupaya hangi takımın uzanacağı tahmin ediliyor.

Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal, Barcelona, Bayern, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Porto ve Villarreal olmak üzere son sekiz takım, UEFA Kupası’nda ise Dinamo Kiev, Hamburg, Manchester City, Marsilya, Paris St Germain, Shakhtar Donetsk, Udinese, Werder Bremen yarı final için mücadele edecek. Basketbolda ise Euroleague’in en iyi sekiz takımı Barcelona, CSKA Moscow, Olympiakos, Panathinaikos, Partizan, Real Madrid, Siena ve Tau Ceramica kupayı kaldırmak için yarışacak.

Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla