Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2009, 07:44   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnönü Yıkılıyor!

Beşiktaş Başkanı Demirören resmen açıkladı: Sezon sonunda İnönü yıkılacak. Yeni stat için 18 ay bekleyeceğiz. Bu süre içinde iç saha maçlarımızı Anadolu´da oynayacağız. Anadolu´daki Beşiktaş ruhu tekrar alevlenecek.

Click the image to open in full size.
Basın mensuplarına önceki akşam Çırağan Sarayı’nda yemek veren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, burada birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan’ın en önemli ve hiç şüphe yok ki en çok tartışılacak sözleri İnönü Stadı hakkındaydı. İşte Demirören’in açıklamaları:

110 milyon Euro’ya malolacak
İnönü için işlemler son aşamaya geldi. Başbakanımızın desteği ile bu ay içinde bütün izinlerin çıkmasını bekliyoruz. Sezon sonunda işe başlıyoruz. 110 milyon Euro’ya malolacak stadı yap-işlet-devret modeliyle kulübe kazandıracağız. Bunun için kaynak şirket de bulduk (Emirates). Kişiler, şampiyonluklar gelip geçicidir. Ancak tesisler, eserler kalıcıdır. İnönü, ülkemizin de parlayan yüzü olacak. 7 gün 24 saat yaşayacak. Stadın bitimi 18 ayı bulacak. Bu süre içinde maçlarımızı İstanbul dışında oynayacağız. Ali Sami Yen ya da Kadıköy’ü bir kaç kez kullanabiliriz. Olimpiyat Stadı’na gitmeyeceğiz. Adı üstünde orada ancak olimpiyat oyunları yapılır, futbola müsait değil. Van’a, Urfa’ya, Mersin’e gideceğiz. Anadolu’da Beşiktaş ruhu yeniden alevlenecek.

Mustafa Denizli faktörü...
Belki şampiyonluk yolunda sorun yaşayacağız ama bu herşeyden daha önemli. Her bölgede maç yapacağız. Mustafa Denizli yürekten Beşiktaşlı bir hoca. Takıma bambaşka bir hava, ortam ve disiplin getirdi.
Üç büyükleri şampiyon yapan tek Türk antrenör olarak tarihe geçecektir.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla