Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2009, 08:06   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a bir panzer daha: Rolfes

Devre arasında transfer ettiği Ernst'ten çok memnun olan siyahbeyazlı ekip, bir Alman'a daha kancayı taktı. Hedefteki isim, Leverkusen'in defansif orta saha oyuncusu Simon Rolfes. 1.89'luk boyuyla hava toplarında çok etkili olan 27 yaşındaki Rolfes bu sezon 25 maçta forma giyerken 3 de gol attı.

***

Sıra Rolfes'te

Ernst'in performansıyla yüzü gülen yönetim, Leverkusen'in 17 kez milli olan yıldızı için 5 milyon euro'yu gözden çıkardı.

SIR AÇIĞA ÇIKTI
Ara transferde alınan Fabian Ernst'in kısa sırada uyum gösterip, Beşiktaş'a en fazla katkı sağlayan oyunculardan biri olması rotanın Almanya'ya dönmesine neden oldu... Gelecek sezon için şimdiden kolları sıvayan siyah-beyazlı yönetimin ikinci Panzer için düğmeye bastığı öğrenildi. İsmi şimdilik sır gibi saklanan Alman oyuncunun, Click the image to open in full size.
17 kez milli formayı giyen Bayer Leverkusenli Simon Rolfes olduğu ileri sürüldü.

SAVUNMASI İYİ
Kulübü ile sözleşmesi 2011'de sona erecek Rolfes için 5 milyon euro'nun gözden çıkarıldığı ve 6 milyon euro bedel biçilen defansif orta saha oyuncusunun yeni sezonda Kartal olabileceği dile getirildi. Savunmaya yönelik bir futbolcu için yüksek bir gol yüzdesine (253 maç / 43 gol) sahip Alman yıldız, sürekli olmasa da ülkesinin milli formasını da giyiyor. 1.89'luk Rolfes kafa toplarındaki hakimiyeti ile de dikkat çekiyor.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla