Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2009, 10:01   #1
Ayhanco
 
Ayhanco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Antalyasporlu Serge'ye,Okunmuş " Muz "

Atamayan Serge'ye okunmuş muz yedirdiler!

DHAPazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Antalyaspor, kamp öncesi son antrenmanını Hasan Subaşı tesislerinde yaptı.
1.5 saat süren taktik ağırlıklı idmanın ardından taraftarlar, futbolculara muz ikram etti. Taraftarlar son haftalarda bir türlü gol atamayan siyahi futbolcu Serge Pacome'ye ise 'okunmuş muz'u kendi elleriyle yedirdi.
Önceki gün basına kapalı yapılan antrenmanın ardından bugün saat 14.30'da Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki kamp öncesi son antrenman, basına açık yapıldı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek futbolcuları taktik ağırlıklı çalıştırdı. Antrenman sonunda Antalyasporlu tribün liderleri Ahmet Katı ve 'Ali Dayı' lakaplı Ali Çınardere, futbolculara muz ikram etti. Küçük bir Antalyaspor taraftarı Sude Merden ise futbolcu ağabeylerine baklava verip birlikte fotoğraf çektirdi.
Sepetler içerisinde getirilen muzları futbolcular yerken idmanı tamamlayan Sergey Pacome de muz almak için taraftarların yanına geldi. Mehmet Özdilek'e verilmek üzere getirilen çiçeğin arasından çıkarttıkları 'okunmuş muz'u kendi elleriyle Serge'ye yediren taraftarlar, bu olayın anlamını Gençlerbirliği maçından sonra açıklayacaklarını söyledi.
__________________
Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola
Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola
Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola
Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola

Ayhanco Ofline   Alıntı ile Cevapla