Kim ne derse desin ben bugün ki görüntülerden utandım. Holiganlık ile iyi taraftar olma arasında inca bir çizgi vardır ve biz bugün holiganlık sınırına taştık. Mustafa denizli ve diğer oyuncular teşekkür ettiler ama sitem de ettiler ve hepsinin görüşü birdaha böyle şeyler olmaması yönünde idi.
Meşale şov iyi tamam, tezahüratta güzel. Ama birşey var bu meşale ve tezahürat şovu için toplanan taraftarların bir kısmı SARHOŞ! Adam şuursuz yaa. Şimdi polis müdahele etti filan olaylar ondan başladı diyecesiniz. Dünyanın neresinde olursa olsun takım otobüsünün yolunun kesilmesine polis izn vermez, vermemelidir. Polis ekmek parası için görevini yapıyor, bunda eleştirilecek kızılacak bir yön yok. Ama siz polis olsanız ve arkadaşınızın kolu taraftar tarafından kırılsa o taraftara çok sert müdahalede bulunursunuz. Ama neyseki polis çok sert müdahalede bulunmadı. Bazı polisler yaralandı. Birilerinin sevinci başkalarının acısı olamaz olmamalıdır. Dolmabahçade biber gazından ağlayan çocuklar, yürüyemeyen ihtiyarlar vardı.
Ben çok büyük şampiyonluk sevinçleri gördüm, böylesine saçma şeyler görmedim.
Zaten Mustafa denizli yarım saat geç kaldığı taraftarlara mesajını da yolladı.
Ben utandım ve herkesin bu aşırılığı kınamasını bekliyorum. Bize yakışmadı! |