Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2006, 12:40   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fener'in 100. yılında BJK şampiyon

Turkcell Süper Lig artık başladı.

Bu yıl geçen sezonun son çeyreği kadar heyecanlı geçer mi bilemiyorum ama futbol kalitesinin daha yüksek olacağına inanıyorum.

Çünkü Ulusoy federasyonu geçmişteki hataları tekrarlamamaya niyetli görünüyor. Ve Fenerbahçe'nin yöneticileri geçen yılki kavgacı tavrın acı sonuçlarından ders almış gibi davranıyorlar.

Beşiktaş olarak, tarihimizin en kötü sezonunu iki kupayla kapattık. Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe'nin, Süper Kupa'yı da Galatasaray'ın elinden alarak en kötü günümüzde bile diğerlerinden daha iyi olduğumuzu kanıtladık.

Bu sezon Yıldırım Demirören ve arkadaşları da transfer döneminde son iki yıl yaptıkları hatalara düşmediler. Transferi Jean Tigana'ya bıraktılar. Takımın tek eksiği sol kanat. Eğer Ze Roberto transferini de gerçekleştirirlerse ben kendi adıma Demirören'i affedeceğim. BU transfer olursa Beşiktaş bu sezon UEFA'da Mart ayını görür.

Bu sene Beşiktaş'ın ligde de kupalarda olduğu gibi başarılı olmasını umuyorum ve gazeteci abimiz Cengiz Erdil'in dileklerine gönülden katılıyorum.

CNN Türk'te "Baba Kartal" olarak hürmet ettiğimiz Cengiz Erdil "Fener'in 100. yılında şampiyon olalım yeter" diye 2006-2007 sezonundan beklentilerini dile getiriyor.

Ona katılmamak mümkün değil. Zaten transfer sezonunu bu kadar sessiz geçiren, takımın başına Zico gibi teknik direktörlük kariyeri muamma bir hocayı getiren ve 100. yıl kutlamalarına başladığı gün kupayı Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe de pek inançlı görünmüyor.

Yine de herkese başarılar ve futbol dolu bir yıl diliyorum

Bora Bayraktar - internetspor
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla