Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Bak kardeşim bana Beşiktaş düşmanı demek haddine değil . Beşiktaşlı olmam olaylara taraflı bakmamı gerektirmez , Bu kin kustuğun polislerde senin benim gibi insan onlarda hata yapabilirler . Yine diyorum taraftarımız içinde de yanlış yapanlar olmuş polis içindende yanlış yapanlar olmuş malesef üzülerek söylüyorum ki bir kaç kişinin yüzünden kurunun yanında yaş ta yanmış .
Kardeşim alkol alıp olay çıkaran suçsuz kardeşlerimizin yaralanmasına sebep olanları savunman çok yanlış .
AYRICA LÜTFEN POLİSLERE OLAN HINCINIZI BENDEN ÇIKARTMAYIN . Ben sadece gördüğüm o kötü görüntüleri yorumladım tek değim kusur tek taraflı değil her iki taraftada yanlış yapanlar olmuş .
Ayrıca polisi savunduğum felan yok yazılarımı iyi okursan sende anlarsın . |
abı senın yazının ana fıkrı polıslerrıı savunmakkk sen farkında degılsınnnn ... nedense butun polıs olayları bızde meydana gelıyorrr bjk taraftarıyız dyeee bjklıyız dıye hep bıze karsıyorlarrr
senle hıncımızı cıkarmıyoruz sadece bjk taraftarına yapılan zulmuu kabullenmıyorsun ..aalkolle gelınce ben ben onları savunurum kusura bkma bjk taraftarı alkoll alıyor ama asla sarhos olarak stda gelmıyorlarrr hepsının kafası yerındeeee yoksa o kadar beste meydana gelmezzz
saygılarrr abııııı