Alıntı:
camdibilikartal´isimli üyeden Alıntı
adam daha dün açıkladı bugün fanatikte yine gsyle önanlaşma imzaladı diyor. Bu kadarına da pes yani... ‘Evet, ayrılıyorum’
Askerlik sorunu nedeniyle futbol hayatına yurt dışında devam etmeyi planlayan yıldız futbolcu, Galatasaray ile ön protokol imzalayarak şimşekleri üzerine çekmişti. Tümer, transferi ve Başkent’teki olaylar hakkında şunları söyledi: “İbrahim Yavuz ile Ali tartışırken ben araya girdim. İbrahim’le küfürleştik. İkimize de yakışmadı. Pişmanım, özür dilerim, ama koridorda onu tehdit etmedim. Sezon bitiminde kesinlikle Beşiktaş’tan ayrılıyorum.. şuraya bakarmısınız |
Ayni zamandada bjkhaber.net de baska haber var
Kıvanç Oktay, "Tümer bir yere gidemez"
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Kıvanç Oktay ise Tümer'in sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini ve bu konuda birçok spekülasyon yapıldığını söyledi.
Tümer'in yurtdışına gitmek istediğini geçen seneden beri söylediğini ifade eden Oktay, ''Yurtdışına gitme durumu olmazsa zannetmiyorum ki Beşiktaş'tan başka takımda oynasın. Birkaç hafta önce Türkiye'de bu konuşmalar başladığında kendisi bana geldi. (Sözleşmeyi imzalayayım ama yurtdışından bir talep gelirse sözleşmeyi yırtar atarsınız) dedi. Tümer, taraftarın önünde kötü gösterilmek için (Galatasaray'a gitmek istiyor) diye spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar doğru değil'' diye konuştu.
Kaynak
www.bjkhaber.net
Neye inanmak lazim? Bence Tumer Turkiyede Besiktas dan baska yerde oynamaz!!!