Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2009, 09:21   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Alın size 26. Hafta

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Mustafa Denizli, '26. haftayı bekleyin göreceksiniz' demişti. Yine de bunu söylerken ne olmuştu çok merak ediyorum! Umduğunu buldu mu? Beşiktaş şu anda liderin 1 puan gerisinde ikinci durumda. Zannediyorum ki Denizli umduğunu 26. haftada buldu.
Maça gelince; zor bir maç olacağı belliydi. Çünkü Kayserispor gerçekten iyi oyunculardan kurulu, güçlü bir takım. Skor ne olursa olsun sonuna kadar mücadeleyi bırakmıyorlar. Dün de öyle oldu. 10 kişi kalmalarına rağmen inanılmaz mücadele ettiler. 10 kişiyle Beşiktaş kalesinde gol aradılar. İki takımın da kazanmak için oynaması, seyir zevki fazla olan bir müsabaka izlettirdi bize. Top bir o kalede, bir o kaledeydi. Yusuf'un attığı gol hazırlanışı ve yapılışı bakımından çok estetikti. Serdar Özkan rakibini mükemmel geçti ve görerek Yusuf'un ayağına 'Al da at' dercesine ortaladı. Yusuf da 'Bu güzel orta harcanmaz' deyip şık bir vuruşla ağlara gönderdi. Haftalardır oynamayan Serdar Özkan oyunda kaldığı müddetçe iyi işler yaptı. Aferin Serdar 'Nasılsa oynamıyorum' diye yan gelip yatmamışsın.
Peki Beşiktaş, 10 kişi kalan Kayseri'ye neden sadece tek gol atabildi. Nedeni çok basit. Siyah-Beyazlılar başta Bobo olmak üzere inanılmaz goller kaçırdı. Rakip kale önüne çok iyi gelen Beşiktaş'ta gol pasları ve vuruşları iyi olsa bu maçın skoru 4-5 olurdu. Mustafa Denizli'nin devamlı ilk 11'de oynattığı Tello, dün yedekler arasındaydı. Herhalde nedeni milli takımdan yorgun dönmüş olması. Tello'nun kat ettiği yolu size aktarayım; Şili'den Arjantin, Arjantin'den Madrid, Madrid'den İstanbul, uzaydan gelse daha iyi.
Beşiktaş'ın dün en olumlu yönü, hırslı, istekli ve arzulu oluşuydu. Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez ve Yusuf Beşiktaş'ın en çok öne çıkan isimleriydi. Özetle Beşiktaş şampiyonluk yolunda önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı. Ve iyi olan moralini daha da yükseltti.

Ömer Güvenç
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla