Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2009, 15:33   #1
daniel_clark
Kü...
 
daniel_clark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Antalya zoru başardı...

Turkcell Süper Lig'de düşme hattını ilgilediren maçlardan biri de Antalyaspor ile Gençlerbirliği arasındaydı. 50 dakika 10 kişi oynayan Antalyaspor, gol düellosu şeklinde geçen maçı kazanarak hayati bir üç puan aldı.
Mehmet Özdilek'in gelişiyle birlikte büyük bir çıkış yakalayan Antalyaspor karşısında konuk ekip Gençlerbirliği 13. dakikada Mustafa Pektemek ile öne geçti. İlk yarı boyunca üstünlüğünü korumayı başaran kırmızı siyahlılar, 44. dakikada Fatih Ceylan'ın golüne engel olamadı. Bu arada 40. dakikada Korhan, Mustafa'ya yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gördü.

İkinci yarı ev sahibi ekip için iyi başladı. 58. dakikada Zitouni kırmızı beyazlıları ilk kez öne geçirirken, Mustafa 4 dakika sonra skora bir kez daha denge getirdi. Ancak galibiyet için bastıran Antalyaspor, 79. dakikada Tita'nın penaltısı ve 90. dakikada Zitouni'nin golleriyle maçı 4-2 kazanarak 32 puana yükseldi. Gençlerbirliği ise 29 puanda kaldı.


ANTALYASPOR: 4 - GENÇLERBİRLİĞİ: 2

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Alpaslan Dedeş, Cemal Bingül


ANTALYASPOR: Ömer Çatkıç, Uğur, Yalçın, Orhan Ak(Dk. 38 Musa), Şenol, Ali Zitouni, Sedat, Korhan, Fatih Ceylan(Dk. 64 Hakan), Tita, Sergey (Dk. 83 Abadullah)
GENÇLERBİRLİĞİ: İsailoviç, Koray Avcı, Mehmet Nas(Dk. 65 Kahe), Troisi(Dk. 84 Hurşit), Addo, Soner, Cem Can, Djite(Dk. 54 Burhan), Momha, Mustafa, Jedinak


GOLLER: Dk. 43 Fatih Ceylan, Dk. 58 ve 90 Ali Zitouni, Dk. 77 Tita (penaltı) (Antalyaspor), Dk. 13 ve 62 Mustafa (Gençlerbirliği),
SARI KARTLAR: Dk. 27 Orhan Ak, Dk. 71 Sedat (Antalyaspor), Dk. 55 Mustafa (Gençlerbirliği)
KIRMIZI KART: Dk. 38 Korhan (Antalyaspor)
__________________

"Her Görevin Adamı"
Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye

''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı''
daniel_clark Ofline   Alıntı ile Cevapla