Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2009, 17:43   #7
öznur_bjk
Engel Değil Mesafeler
 
öznur_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hedefimiz Şampiyonluk

Click the image to open in full size.
Hedefimiz Şampiyonluk
05.04.2009 18:17

Challenge Kupası'nda yarı finale yükselerek bir ilki gerçekleştiren Hentbol Takımımız, sevincini taraftarlarımız ile paylaştı. Oyuncumuz Utku Ergüder, "Hedefimiz Şampiyonluk" dedi.
26-23 kazandığımız maçın ardından oyuncularımız, salonu dolduran taraftarlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte turun sevincini yaşadı.


MÜFİT ARIN: BİR İLKİ BAŞARDIK
Antrenörümüz Müfit Arın, karşılaşma sonrasında şunları söyledi: "Bu tip maçların ortamı çok farklı olabiliyor. 3-5 dakika içinde sonuç değişebiliyor. Sakin olan ve oyunu biraz daha mantığıyla yürüten takımlar burada avantajlıdır. Biz de ikinci yarıda elimizden geldiği kadar sakin olmaya çalıştık ve hücumda boş adamları bularak sonuca gittik. Bütün camiamıza hayırlı olsun. Beşiktaş ilklerin takımıdır ve biz de yine bir ilki başararak yarı finale yükseldik. Bizlerden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz."

TARIK CENGİZ: BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLSUN
Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz de karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Cengiz, "Ben inanılmaz derecede mutluyum. Çünkü erkek hentbolunda Beşiktaş bir ilki başardı. Kendilerini canı yürekten kutluyorum. Benim için bu kupanın önemli bir tarafı da şampiyon olan takıma kupayı ben vereceğim. Bu yüzden de şampiyon olan takımın Beşiktaş olmasını çok istiyorum. Tekrardan herkesi kutluyorum."

BİLAL EYÜBOĞLU: SONSUZ TEŞEKKÜRLER
Menajerimiz Bilal Eyüboğlu, karşılaşma sonrasında duygularını şu sözlerle ifade etti:
"Bugün Beşiktaş olarak yine bir ilki başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beşiktaş olarak hedefimiz salı günü iyi bir kura çekmek ve finale yükselmek. Bizlere bugüne kadar desteğini hiç eksik etmeyen Başkanımız Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Hentbol Federasyonu Başkanı Sayın Tarık Cengiz'e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

UTKU ERGÜDER: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Karşılaşma sonrasında duygularını ifade eden başarılı oyuncumuz Utku Ergüder, "Bugün buraya kadar gelip bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Onların desteği ve ikinci yarıda yaptığımız etkili savunma ile bugün bu galibiyet geldi. Onların desteğiyle neler başarabileceğimizi bir kez daha gösterdik. Başkanımız Yıldırım Demirören'e, Yönetim Kurulumuz'a, Bilal Eyüboğlu'na, Federasyon Başkanı Tarık Cengiz'e takımımız adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra tek hedef final oynamak ve şampiyon olmak" şeklinde konuştu.
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
öznur_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla