Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2009, 11:46   #1
ysn_t
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Batuhan’dan gece maçı

Futbol
Batuhan’dan gece maçı
Fatih Terim’in prensi Eskişehirsporlu Batuhan, F.Bahçe maçı öncesi gece sabah 03.30’a dek Kuruçeşme’de eğlendi. Genç yıldız ‘süresiz’ kadro dışı bırakılıyor

ESKİŞEHİRSPOR, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in prenslerinden Batuhan Karadeniz'in yarattığı 'Gece kulübü' skandalıyla sarsıldı. İspanya maçında kurtarıcı olarak sahaya alınan, dünkü maçta ise 90 dakika dökülen Batuhan'ın asıl maçı pazar sabaha karşı Blackk isimli gece kulübünde oynadığı ortaya çıktı. Eskişehirspor'un kampından kaçan Batuhan, cumartesi gecesi Kuruçeşme'deki Blackk isimli gece kulübüne gitti.

GİRİŞ katının hemen solunda 3 arkadaşı ile birlikte taburede oturan genç oyuncu, özellikle Demet Akalın'ın 'Bebek' isimli şarkısı çalarken yaptığı dans figürleriyle ile kulüpteki herkesin ilgisini çekti. Hatta Batuhan'ı görenler, "Bu adamın yarın maçı yok mu?" diye serzenişte bulundu. Kulübün güvenliğinden aldığımız bilgiye göre Eskişehirsporlu oyuncu pazar sabahı saat 03.30'da kulübü terketti.

OLAYI öğrenen Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Rıza Çalımbay'ı arayıp durumu anlattı, "Gereğini yapın" dedi. Batuhan'ın oda arkadaşı Emre Özkan'ın ise yöneticilerine "Ben saat 23.00 gibi uyudum. Olaylardan haberim yok" dediği öğrenildi.

'BENİ BENZETMİŞLERDİR'

RIZA Çalımbay, skandal ile ilgili, "Şok oldum. Batuhan'dan savunma alıp süresiz kadro dışı bırakacağız" dedi. Batuhan ise "Beni benzetmiş olamaları lazım. Bir futbolcu kamptan kaçmaz. Bulmuşlar bir Batuhan, bir sağdan, bir soldan vuruyorlar" açıklamasını yaptı.

Vatan
__________________
YÖNETİM İSTİFA
ysn_t Ofline   Alıntı ile Cevapla