Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2009, 13:42   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Camiasından Özür Diliyorum !

Click the image to open in full size.
Beşiktaş-Kayserispor maç sonrasında, soyunma odası koridorlarındaki olayların kahramanları da, “Keşke yaşanmasaydı” dedirtti.
Cangele’nin tahrikleriyle oluşan ve teknik heyetin de katıldığı tartışma konusunda bir açıklama yapan Antrenör Tayfur Havutçu, “Bunlar saha içinde her zaman olan şeyler ama sahanın dışına taşması iyi değil. Cangele sürekli ağıza alınmayacak küfürler etti. Keşke olmasaydı. Tolunay Kafkas futbolcularımızın üstüne yürüdüğü için araya girdim. Zaten Tolunay hocada maçtan sonra gelerek özür diledi. Tamamen yanlış anladığını söyledi” diye konuştu.
Cangele uyarılacak

Cangele’nin maç boyunca İbrahim Toraman’ın vücudunun her yerini ellediği ve sürekli küfür ettiği öğrenildi. Beşiktaşlı futbolcular ise maç boyunca hakemin bunları gördüğünü fakat sürekli güldüğünü söylediler. Kayserispor Yönetimi’nin de bu durumu bildikleri ve Cangele’yi sert bir şekilde uyaracakları bildirildi. Beşiktaşlı yöneticiler ise yaşanan bütün bu olayların yayıncı kuruluşun görüntüleri arasında olmamasını ve maçın perde arkasında gösterilmemesini eleştirdiler.
Tolunay Kafkas’ın da maçın hakemine, devre arasında ve maç sonunda çok ağır küfürler ettiği belirtildi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla