Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2009, 07:31   #26
vrossi_kartalizma

vrossi_kartalizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar batuhan'ı kazanmak zorundayız falan diye yorumlar yapmışlar, bu bir yere kadar haklı bir yorum olabilir peki tersini düşünelim batuhan BEŞİKTAŞ'ı geri kazanmak gibi birşeyi aklından geçiriyor mudur? ben hiç sanmıyorum ... Batuhan'ın maç gecesi barlarda sabahlaması BEŞİKTAŞ'tan çok takım arkadaşlarına, hocasına ve eskşhre yapılmış bir ihanettir. İstanbul'a adımını atar atmaz bara hücum anlayışı varmış aklında. Nese bu kısmı bizi dolaylı yönden etkiliyor.

Bir de "hocada panik gördüm" gibi açıklamaları var ki ukalalığın bu kadarı. Yaşı genç olabilir ama bence bununla ilgisi yok durumun, çünkü bu çirkin tavırları ilk değil adım gibi eminim sonuncusu da olmayacaktır sürekli bu tarz şeylerle gündeme gelecektir. Daha BEŞİKTAŞ A takımdaki ilk maçında sherif ile olan şampiyonlar ligi ön elemesinde bir pozisyonda arkadaşı pas vermedi diye saha içinde alışkın olmadığımız tepki ve tavırlar gösterdi ki inanamamıştım, noldu benzerini febe maçında kendisi de yaptı demekki maç içinde olabiliyormuş böle şeler. Ama febe maçı sonundaki "kral yapmayacaskın kral olacaksın" açıklaması ile yine gündeme oturdu, saha içinde ve dışında BEŞİKTAŞ futbolcusuna yakışmayacak çok fazla çirkin olayı var, biz futbolculuğunu geliştirsin diye gönderdik ama adamın ahlak ve terbiyesinde noksanlık varmış bilmiyorum bunlar geliştirilebilir mi ?

Konu vrossi_kartalizma tarafından (07-04-2009 Saat 07:48 ) değiştirilmiştir..
vrossi_kartalizma Ofline   Alıntı ile Cevapla