Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2009, 08:23   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beşiktaş günlüğü

Karabulut el üstünde
Beşiktaş'ın genç yıldızı Aydın Karabulut'a, Almanya'nın önemli kulüplerinden teklif geldiği öğrenildi. Bursaspor'a gitmeyen ve takımda kalan genç yıldız için Köln ve H.Berlin ekiplerinin dışında, Avrupa'dan da bazı kulüplerin girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Olaylara inceleme
Beşiktaş taraftarının Click the image to open in full size.Kayseri maçı öncesinde emniyet güçleri ile yaşadığı tatsız olaylar yönetimi harekete geçirdi. Siyah-beyazlı yetkililerin, yaşanan sıkıntıların arkasında provokasyon iddialarının gündeme gelmesiyle gizli bir inceleme başlattığı öğrenildi.

Tello yine ilk 11'de
Milli maç nedeniyle cuma günü geç saatlerde İstanbul'da olan ve Kayseri mücadelesinin son bölümünde sahaya sürülen Tello, Kocaeli karşısında ilk 11'deki yerini alacak. Yorgun olduğu gerekçesiyle yedek tutulan Şilili yıldız, hafta sonunda formasına kavuşacak.

Kürekte 12 madalya
Beşiktaş Kürek Takımı, hafta sonundaki yarışları 12 madalya ile tamamladı. Sapanca Gölü'ndeki yarışlarda siyah-beyazlılar hafif kiloda 1 birincilik, 1 ikincilik, 2 üçüncülük aldı. Siyahbeyazlılar takım olarak 2 altın, 2 gümüş ve 8 bronz madalyanın sahibi oldu.

Kurtuluş durmuyor
Siyah-beyazlı ekibin genç yıldızı Serdar Kurtuluş, idmanlardaki hırsıyla göz dolduruyor. Son haftalarda da olsa forma giymek için sabırsızlandığını ifade eden Serdar, "Şampiyonluk yarışında ter dökmek için tüm gücümle çalışıyorum" ifadesini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla