Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2009, 14:08   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yarı Finalde Rakibimiz Resita

Click the image to open in full size.

Challenge Kupası'nda yarı finale yükselerek tarihi bir başarıya imza atan Hentbol Takımımız'ın rakibi Romanya temsilcisi UCM Sport Resita oldu.

Kura çekimi, Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) binasında yapıldı. Hentbol Takımımız, Romanya temsilcisi UCM Sport Resita ile eşleşirken, bir diğer Romen ekibi CSU Suceava da İsviçre temsilcisi BSV Bern Muri ile final için mücadele edecek..

Hentbol Takımı Antrenörümüz Müfit Arın, kura çekimini internet sitemize değerlendirdi. Rakibimizin son iki yıldır Challenge Kupası'nda şampiyon olduğunu hatırlatan Arın, "Buraya kadar geldikten sonra bırakacak halimiz yok. Burada yenmek için oynayacağız. Rakibimiz her ne kadar kupanın en güçlü ekibi olsa da biz de mücadelemizi ortaya koyup, finale yükselmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Yarı final ilk maçları 25-26 Nisan'da, rövanş mücadeleleri ise 2-3 Mayıs'ta oynanacak. Takımımız ilk maçı İstanbul'da yapacak.

Challenge Kupası 3. turunda İsveç ekibi H43 Lund'u, 4. turda Avusturya temsilcisi HIT Innsbruck'u geçerek çeyrek finale yükselen Siyah-Beyazlılarımız, bu turda da Karadağ temsilcisi HC Buducnost Podgorica'yı eledi. Kupada yarı finale yükselerek bir ilke imza atan Siyah-Beyazlılarımız, UCM Sport Resita'yı da eleyerek finale yükselmenin hesaplarını yapıyor..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla