basında onun hakkında yapılan yorumlardan şu çıkıyor ki; onun geleceğini, kariyerini, türk futboluna sağlayacağı katkıları batuhan'ın kendisinden başka kimse kaale almaz, dalgasını makarasını geçerler bu olayla alakalı, batuhan şimdi bir karar verecek: bugüne kadar yaptığı çocukluğu aşan aptallıkları, cahil cesaretlerini şapkasının önüne koyup kendi doğrularını oluşturacak şekilde değerlendirebilecek mi, ya da bir hiç olarak yoluna devam mı edecek?...karar onun...
benim fikrimse daha hiç bir şey yapmadan mustafa denizli'ye rest çekebilen, maçın oynanacağı sabah kamptan kaçıp çok bilinen bir gece kulübüne gidebilme cesaretini gösterebilen bir çocuğun gerek aile gerekse menajeri tarafından olabilecek en kötü şekilde yönetildiğidir, bu olaydan sonra reaksiyonu ve bundan sonraki tutumu önemlidir ama hala benim önümü kesmeye çalışıyorlar şeklindeki yorumlarıyla kendinde suç aramayan tavır sergileyen batuhan'ın aile ve menajer zaaflarının olduğunu düşünüyorum ve 2. süreyya ayhan vakasının yaşanmasından korkuyorum, sadece kötü yönlendirilerek olağanüstü yetenekler parlayamadan sonsuza kadar sönebilirler, karar artık batuhan ve akıl hocalarının... |