Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2009, 17:24   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aurelio'dan sonra iki FB'li daha!

Geçen sezon F.Bahçe'den Aurelio'yu renklerine bağlayan Real Betis, iki F.Bahçeli'yi daha transfer etmek için adım attı.

La Liga'da son beş maçtan da peş peşe gelen beraberliklerle ayrılan Real Betis, geçen sezon renklerine bağladığı Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mahmet Aurelio'dan sonra şimdi de Edu ve Maldonado için devreye giriyor.

Real Betis Genel Sekreteri Manuel Momparlet, Estudio Deportivo'ya yaptığı açıklamada, Aurelio'dan çok memnun olduklarını ve Türkiye Milli Takımı'nın yıldızının Betis'e çok şey kattığını ifade ederken, "Fenerbahçe'de Edu ve Maldonado ile ilgileniyoruz. Kısa süre sonra bir avukat arkadaşımız Türkiye'ye giderek adımıza görüşmelere başlayacak" dedi.

Maldonado'nun sözleşmesi Haziran'da dolacak. Betis'den yapılan açıklamaya göre, La Liga'da 16'ıncı sırada yer alan takım, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Edu için yüksek miktarda bonservis bedeli ödemeye hazır. Ancak gazetede yer alan açıklamalara bakılırsa Betis Aurelio'da olduğu gibi Maldonado'yu da bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlamaya çalışacak.

Aurelio 2003-04'ten itibaren 5 sezon Fenerbahçe'de oynadıktan sonra Real Betis'e transfer olmuştu. 2006-07'den beri 3 sezondur Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı Edu'nun sözleşmesi 31 Mayıs 2010'da sona erecek. Şilili Maldonado iki sezondur Fenerbahçe'de ve bekleneni veremeyen futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2009'da sona erecek.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla