Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 06:50   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kara Kartal Fink atıyor!

Sezon sonunda Cisse ile yollarını ayıracak olan Siyah-Beyazlılar, Frankfurt´un orta saha oyuncusu Fink için harekete geçti.

Click the image to open in full size.


Cisse’nin yerine yönetime yine bir Alman isim sunan Mustafa Denizli, Eintracht Frankfurt’lu defansif orta saha Fink’in transfer edilmesini istedi. Böylece tecrübeli hoca, aynı zamanda bir anlamda yeni sezonda kalacağının da mesajını vermiş oldu. Bilindiği gibi Başkan Yıldırım Demirören sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Denizli’ye uzatma teklif etmiş, “Önce şampiyon olalım, gerisi kolay. Önemli olan kağıda veya bir şeylere imza atmak değil, ağızdan çıkan laftır” cevabını almıştı. Ancak Denizli’nin son olarak Fink’in alınması için rapor vermesi, artık sözleşme uzatmayı kabul ettiği anlamını taşıyor.


Zago Ronaldo’nun peşinde
Süper Lig’de şampiyon olarak yeni sezonda Devler Ligi’ne direkt katılmanın hesaplarını yapan ve Ernst’ten çok memnun kalan Siyah-Beyazlı kulübün, Fink için çalışmalara başladığı belirtildi. Forvet için Ünlü yıldız Ronaldo’nun durumunu eski oyuncusu Zago aracılığıyla yakın takibe alan Beşiktaş’a, Brezilya’dan sürekli olumlu raporlar geliyor. Fink’in, Ernts’le birlikte orta alana apayrı bir dinamizm kazandırması bekleniyor.

İstikrarlı ve enerjik
Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan Michael Fink, Alman Ligi’nde 5 sezondur forma giyiyor. Bundesliga’da sezon başına 25 maçlık bir ortalama tutturan 27 yaşındaki oyuncu en istikrarlı futbolcular arasında. Ligin en verimli ön liberolarından biri olarak kabul edilen Fink sağ ayağını iyi kullanıyor ve zaman zaman sürpriz goller de atabiliyor. Sıradışı enerjisiyle takımına dinamizm katan Fink alınırsa, Ernst’i orta daha da rahatlatıp, Beşiktaş orta alanının direncini iyice arttıracaktır.
Michael Fink kimdir?
Doğum Yeri: Waiblingen
Boyu: 1.83
Kilosu: 76
Yaşı: 27
Mevkii: Orta saha (Defansif)
Takımı: E.Frankfurt
Önceki Takımları: A.Bielefeld, Stuttgart Am.

Bu sezonki performansı:
Maç Dakika Gol Sarı kart 25 2127 4 4
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline