Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 09:43   #1
selo_master
 
selo_master - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo '76' dedi

Son haftalarda Mustafa Denizli'nin gözdesi olan ve Beşiktaş'ta ilk 11'deki yerini sağlamlaştıran Bobo, şampiyonluk için sabırsızlandıklarını söyledi. Golcü futbolcu fikstür avantajını çok iyi değerlendirmek zorunda olduklarını ifade ederek, "Derbileri seyircimiz önünde oynayacağız. Bu büyük bir fırsat" dedi.
Sezon sonunda hedeflerinin 76 puan olduğunu da dile getiren sambacı, "Kalan bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Arkadaşlarımla birlikte sezonu şampiyon olarak bitireceğimize inancımız tam. Kocaelispor alt sıralarda olsa da çok zor bir deplasman. Onlarla adeta final maçı oynayacağız. Hedefleri kümede kalmak bizimki ise zirvede yara almamak" diye konuştu.
İnönü'de kolay olur
Beşiktaş'ta, Mustafa Denizli'nin göreve gelmesiyle birlikte takımda bütünlük sağlandığını da sözlerine ekleyen Bobo şöyle devam etti: "Beşiktaş'ın önünde 8 maç var. 5'ini deplasmanda oynayacağız. Fenerbahçe ve Galatasaray ise sahamıza gelecekler. İnönü'de seyircimiz önündeki maçlar bizim için çok kolay geçecek. Mühim olan deplasman karşılaşmalarında takılmamak. Kocaelispor maçı bu yüzden büyük önem taşıyor.
Taner'e dikkat
Büyük hedeflerimiz var. Biz şampiyonluğa kilitlendik. Kocaelispor'un, Ali Sami Yen'de Galatasaray'ı 5-2 yendiği unutulmamalı. Özellikle de golcüleri Taner Gülleri topu ayağına aldığında ceza sahası içinde tehlike yaratıyor. Çok yetenekli bir forvet. Defansımıza da cuma akşamı çok iş düşecek. Sistemimizi oturttuk. Benim gol atıp atmamam önemli değil. Hocamın dediklerini doğru bir şekilde yapmam önemli. Bunda da takım olarak başarılıyız."
selo_master Ofline   Alıntı ile Cevapla