Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 14:13   #5
delgad01

delgad01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Batuhan gemileri yaktı

Fenerbahçe maçı öncesi Ortaköy’de gece kulübüne gittiği için süresiz kadro dışı bırakılan Batuhan’ın kampı neden terk ettiği ortaya çıktı. Genç futbolcunun, kız arkadaşının telefonla arayıp “Arkadaşlarla eğlenmeye geldik ama rahatsız ediliyoruz” diyerek ağladığı için apar topar kamptan ayrıldığı öğrenildi. Neler yaşandığını o gece aynı mekanda bulunan Sergen Yalçın’ın da da şahit olduğunu belirten Batuhan ise, “Telaşla ayrıldım, tabii ki izin almalıydım. Çocukluğuma versinler. Ayrıca sabah hocamdan özür diledim ve bana ‘Sen çık oyna koçum, çözeriz’ dedi. Benim gibi genç oyuncuyu harcamak kolay. Onlar tam tersini yapıyor. Artık oraya dönmem. Beşiktaş’la idmanlara devam edeceğim. Sezon sonunda isterlerse kalırım, yoksa yurt dışına giderim” görüşünü dile getirdi.

Batuhan tamam suclu ama medya olayi gercekten oldugundan dahada buyuttu. Bunun nedenide Batuhanin Besiktasli futbolcu olmasidir!! Gokhan Emreciksin Kayserispor maci oncesi alkollu yakalandi araba surerken medya bunu dogru durust hic gundeme getirmedi..

Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !!

Konu delgad01 tarafından (08-04-2009 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir..
delgad01 Ofline   Alıntı ile Cevapla