Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 15:44   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Sinan Engin : 2 Beşiktaş'lıda Fuhuş'a Karışmıştı !

Konyasporlu Erhan Albayrak’ın adının karıştığı fuhuş operasyonu gündemdeki yerini korurken, Beşiktaş’ın eski menajeri Sinan Engin konuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu!..

Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına konuk olan Sinan Engin, siyah beyazlı takımda menajerlik yaptığı dönemde de benzer durumlarla karşılaştığını ancak bu tür olayları hoşgörülü karşılamak gerektiğini belirtti.

Sinan Engin konuyla ilgili olarak, “Benim menajerlik yaptığım dönemde de Beşiktaşlı iki futbolcunun adı benzer bir olayla anılmıştı. Biz de bu olayı öğrendik ancak olayı medyaya yansıtmadık ve örtbas ettik. Bunu başkan da biliyor” dedi.

Bu konuda futbolculara karşı hoşgörülü olmak gerektiğini savunan Engin, “Adam, kadın satmıyor ki!.. Kız arkadaş bulamamış ne yapsın? Erhan Albayrak Konya’da değil de İzmir’de bir takımda oynasaydı sözleşmesi feshedilmezdi. Konya’nın mutaassıp yapısı da bu karar etkili olmuştur” ifadelerini kullandı.

Bu arada adının karıştığı fuhuş operasyonu nedeniyle Konyaspor ile olan sözleşmesi feshedilen Erhan Albayrak, konuyla ilgili olarak Futbol Gündemi programına telefonla bağladı ve “Telefonla bir bayanla görüştüğüm için beni kadro dışı bıraktılar” dedi..


KAYNAK : Fuhuşa karışan iki Beşiktaşlı ! haberi - 08 Nisan 2009 Çarşamba 10:01
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla