İyi o zaman İbrahimovic'leri, Rooney'leri, C.Ronaldo'ları televizyon başında izlemeye devam edelim, 35'inden sonra da Türkiye'ye gelmelerini bekleyelim. Çok ahlaklı bu adamlar. Beşiktaş'a karşı, Beşiktaş formasına karşı yanlış yapmadıktan sonra devam edeceğim bu cocuğu savunmaya. Bugün bu kadar konuşulmasının sebebi hareketi Beşiktaş'ta yaparsa biter örneğin.
Beşiktaş şampiyon olamaz demesi hadsizliktir, yanılmıyorsam açıklama yapmıştı bunun ardından. Beşiktaş'tan o takım diye bahsettiği röportajın varsa videosunu paylaşırsanız sevinirim. Ben baktım göremedim, söylememiş olduğuna da inanmak istiyorum.
Yukarıda yazılanlara katılıyorum. Batuhan Sergen'den sonra Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yetenektir. Keza Rıza hocanın Batuhan'ı medyaya yem ettiğini düşünüyorum bende biraz. Pekala daha sessizce halledilebilirdi bu mesele.
Sahada Pascal ararız, İlhan ararız.. Ben ararım en azından. Gerektiğinde hakeme kafa tutabilecek, kendi sahana geç diyebilecek Beşiktaşlılar ararım. Batuhan'da o potansiyel var. Ve Pascal'ı o kadar hatasına rağmen yeğe göre sığdıramayan Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş'la büyümüş bir çocuğu,
Beşiktaş'ın evladını eminim ki bağrına basacaktır. Sahada kendini görmek istiyorsa da basmalıdır.
Alıntı:
Batuhan, "Pişmanın. Benim için çok kötü bir andı. Başta Rıza hocam olmak üzere, başkanımızdan ve de Beşiktaş'tan özür dilerim" dedi.
|
Aferin.