Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 16:04   #105
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Genç bir çocuğa bu kadar yüklenilmesine karşıyım. Batuhan bir değerdir ve o değerin kazanılması gerekir. 18 yaşında olan birisi için de geç kalınmış sayılmaz. Yaptığı hatadır ancak sadece hatadır, ötesi değil.
Harcamaya çalışmak yerine kazanmaya çalışmak gerekir. Pascal Nouma yı düşünün, neler yapıyordu ama adı hala İnönü stadında haykırılır.
Beşiktaş yönetimi Batuhan'ı korumalı. Kendisi cezasını vermeli ama basında yer alan akbabalara karşı korumalı. Batuhan'ı Anadolu takımlarından birisine göndermek hata idi, bu da ortaya çıkmaya başladı. O zaman da savunuyordum, şimdi de savunuyorum. Oyuncu sırf kiralanmış olmak için kiralanmaz yada maç yapsın diye de kiralanmaz. Bunu kavrayamadığımız için gençlerimizi kaybediyoruz.
Batuhan'ın karakter sorunu var diye onu dışlamamak gerek. Beşiktaş yönetimine büyük iş düşüyor. Gerekirse 1 yıllığına daha kiraya verilsin ama Avrupaya. Almanya, Belçika, Hollanda, İngiltere, İspanya gibi yerlere. Gönderildiği yerde Batuhan izlensin. Merak ediyorum Beşiktaş'ın kirada olan oyuncuları hakkında kimler rapor hazırlıyor diye.
Affedilinceye kadar Batuhan Ümraniye de çalıştırılsın, kendisine özel bir antrenör verilsin ama mutlaka çalıştırılsın. Ümraniye de kalsın. Altyapı ile antremanlara çıksın.
Batuhan kazanılmalı, Beşiktaş olarak genç oyuncu harcayacak lüksümüz yok.
Oyuncunun kendisini harcatmasına da izin vermemek gerek. Burada iş yönetime düşüyor.
çok yanlış biz sergeni oktayı serdarı feyyazı yolladık ne kaybettik. bizim bazı değerlerimiz var bir futbolcunun bu tür yanlışlarına kaprislerine katlanmak yani kısaca minnet etmek yakışık almaz. feyyaz sırf bir yanlış anlaşılma yüzünden çekin arkasını ciro edilmesi yüzünden yollanmışken batuhan daha 17 yaşında bi tarafları kalmış artist artist tavırlara bürünmüştür.kral yapmıcaksın kral olucaksın dedikten sonra yeri yoktur artık