Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 16:23   #8
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
pascal-nouma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
17 yasindaki Batuhan Karadeniz nerdeyse ligden men edilecek.
Yapilan bi yanlis var ve verilen ceza. Riza Calimbay, Batuhan Karadeniz in hocasidir ve cezasini verir buna karisamayiz.
Yalniz Besiktas ta bi daha oynarmi deyince olmuyor iste. Sergen bi yöneticiye ters laf söyledi bi daha klübe gelemez, Mansiz sakatken diskoya gitti takimda isi yok, Ibolar birbirine terlik atti kovun gitsin, Pascal zar tuttu bize yaramaz.
Yaw söyle bi etrafiniza bakin su yukaridaki sebeplerden hic futbolcusunu gönderen bi takim var mi? Ya da basinda cikiyor mu?
Gecen Gerard miydi Liverpool kazandiktan sonra bara gitti adam dövdü tüm klüp arkasinda korumaya calisti.
Batuhan in yaptigi yanlis olabilir ama 17 yasindaki cocuga karsi alinan tavir daha da yanlis.
Alt yapidan yetistir 17 yasina getir milli futbolcu yap, bara gitti diye bi daha Besiktasa gelemesin. Oh ne ala mualla.

Mesele Batuhan a emek vermekde onun elinden tutmakda, kovmak da degil.

Ben 34 yasindayim ve forumdaki herkes gibi Besiktas asigiyim. Beni en cok ne üzdü biliyomusunuz bu gecen zaman zarfinda calinan Sampiyonluklarimiz degil; Ziya yi, Fikret i, Feyyaz i, Sergen i baska takim formalari altinda seyretmek.....
ilk olarak herkesten bizim bi farkımız var.
SERGEN kendisini yöneten adamlardan birine (kim olduğu öenmli değil) ozman 10 numarayı alsın kendi oynasın demesini sineye çekicez.
FEYYAZ beşiktaşın çekini cirolatıcak (tamamen yanlış anlaşılmadır ) beşiktaş bunu sineye çekicek.
BATUHAN kafasına göre takılıcak ben kral yapmam kral olurum diyecek.
bizde bunları sineye çekelim bunlara boyun eğelim. bunlar herşeyin formanın klubün önünde olsun.
OKTAY arkadaşının manitasıyla evlensin (ayrılmış falan olması hiçbirşey ifade etmez hele 2-3 ay gibi kısa sürede )sineye çekelim
ozman tümere de karşı çıkmayın oktay'a da hepsi ne yaparsa yapsın iyi topçu olduğu için herşeyine eyvallah diyelim.

batuhan daha hiçbirşey yapmadan dünkü velet kendini herkesten üstün görsün ukala tavırlarda bulunsun sizde onu gerardla karşılaştırn. ya gerard nere batuhan nere. kaldıki batuhan maçtan sonra gitse hiçbir sorun olmaz.

BU KONULAR KONUŞULUNCA AKLIMA SÜLEYMAN SEBA GELİYOR VE UTANIYORUM. SÜLEYMAN BAŞKANIMIZDAN BİNLERCE KEZ ÖZÜR DİLİYORUM.

BEN DE 27 YAŞINDAYIM ŞU FUTBOLDA ÖĞRENDİĞİM BİŞEY VARSA KİMSE FORMADAN ÜSTÜN DEĞİLDİR. BELKİ BAŞARISIZ OLURSUNUZ AMA ANLINIZ DİK GEZERSİNİZ. OZMAN BİZDE ŞİK YAPALIM HAKEMLERİ SATIN ALALIM LOBİ KULLANALIM ÖYLE ŞAMPİYON OLALIM BUNU MU TERCİH EDİYOSUNUZ